Innspurt mot sommerfest i Gran 6. og 7. juli - forventer nesten 2000 besøkende

UTEFEST: Morten Wien og Øistein Lysenstøen på plassen der det blir utendørskonsert 6. og 7. juli.

UTEFEST: Morten Wien og Øistein Lysenstøen på plassen der det blir utendørskonsert 6. og 7. juli.

Artikkelen er over 1 år gammel

Øistein Lysenstøen og Morten Wien har klare Dum Dum Boys til fredag 6. juli og Smokie lørdag 7. juli. De håper folk strømmer til utendørskonsert i Gran.

DEL

Scene og band blir plassert ved Meieritråkket og det som til daglig er parkeringsplass. Fredag spiller DumDum Boys, Sons of Taiga og Gunnerside. Lørdag kommer Smokie direkte fra Skottland. Hjerterknekt og Strange Brew spiller også.

– Det er mulig å kjøpe billetter til enten fredag eller lørdag, eller festivalbillett til begge dager. Vi har solgt mest festivalbilletter, forteller Øistein Lysenstøen og Morten Wien.

Liv i Gran

Sistnevnte håper responsen på sommerkonsert i Gran sentrum blir like bra publikumsmessig som operafest i Røykenvik.

– Vi forventer nesten to tusen innom i løpet av helga. Det er det plass til. Vi ønsker å lage liv i Gran og håper folk kommer, sier Wien.

Torsdag 5. juli stenges parkeringsplassen for biler fordi sceneriggingen tar til. Scena er på 70 kvadratmeter.

– Vi skal lage en god, gammeldags utefest, så noe svært telt blir det ikke, forteller Lysenstøen.

Spurte om å få spille

Egne «food trucks» kommer fra Oslo, slik at publikum får et serveringstilbud. Det er 300 sitteplasser og telt langs sidene for servering.

Plakater om arrangementet er hengt opp i regionene rundt Hadeland også. Arrangørene i Rebels Music forventer at det kommer publikum fra en større omegn enn bare Hadeland.

– Det er ikke ofte folk får muligheter til å se band som Smokie og DumDum Boys. Begge band kontaktet oss om å få spille. Det er ei fjær i hatten for oss, sier Lysenstøen og Wien.

Artikkeltags