– Nå har vi booket en artist vi er veldig fornøyd med å få, fire ganger vinner av Spellemansprisen som soloartist, og en Spellemann med The September When, uttaler en fornøyd Morten Wien i Rebels Music. 

Morten Abel kommer til Gran 26 januar.

Første gang?

– Vi er faktisk usikre på om Morten Abel har spilt på Hadeland tidligere, managementet visste ikke, og vi har ikke klart å google oss fram til noen tidligere konsert. Så kanskje det er på tide å få litt Tore Tang, Frøken Vilikke og Anabell på Hadeland, sier Morten Wien. 

Det blir også innslag av lokale artister, det lokale bandet Smørbukk varmer opp, og DJ Mac lager en liten etterfest.  

Etter over 700.000 solgte album, utallige hitlåter og en mengde konserter, er det hevet over enhver tvil at Morten Abel er en av de mest innflytelsesrike popartistene i Norge.

Over 30 år

Han har preget norsk popmusikk i over 30 år gjennom sin karriere i Mods, September When, Pelz og sist som soloartist. Abel har en unik evne til å fornye seg, er alltid eksperimentell og har gjennom et kvart århundre i rampelyset fremdeles en aura av mystikk rundt seg.

– Billettene har allerede begynt å selge godt, så ønsker du å få med deg en av landets beste liveartister, så lønner det seg å kjøpe billetter nå, avslutter Morten Wien.