Originalvokalisten fra AC/DC til Gran fredag

DAVE EVANS: Til Musikk-Kjeller`n fredag. Pressefoto.

DAVE EVANS: Til Musikk-Kjeller`n fredag. Pressefoto.

Artikkelen er over 2 år gammel

Dave Evans varte ikke lenge som vokalist i AC/DC. Han holder uansett koken på konsertfronten.

DEL

Musikk-Kjeller`nGRAN: Dave Evans var vokalist i det australske bandet fra 1973 til 1974 og rakk ikke å være med på noen album gitt ut av AC/DC. Som en Pete Best ble overskygget av Ringo Starr i The Beatles, ble Evans en fortidsskygge bak Bon Scott.

Dave spilte bare inn én singel («Can I Sit Next To You, Girl»/«Rocking In The Parlour»), som ble utgitt i Australia og New Zealand.

Rebels Music, som arrangerer konsert med Evans i Musikk-Kjeller'n, hadde besøk av Phil Rudd, sparket trommis i AC/DC tidligere i år.

Lokal oppvarmer

Først ut på fredag er lokale Gunnerside. Gutta har spilt sammen noen år nå, en del spillerjobber har de også hatt, både på bygda men også utenfor Hadeland. De blir å se også se senere i høst i kjeller'n.

Pain City spiller metall og er relativt nytt i musikk-sammenheng, men består av erfarne musikere som Stian Krogh (The Carburetors), Remo Munkeboe og Petter Haukås.

Evans og Barbed Wire

Barbed Wire har gjestet kjeller'n tidligere. Denne gangen har det AC/DC- spillende bandet tatt med seg nevnte Dave Evans.

Ifølge rockehistorien han møtte ikke Evans opp på en konsert med AC/DC i 1974. Bandet fikk med seg en fra riggecrewet som erstatter. Han het Bon Scott.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags