Møte for å få mer oppmerksomhet om hotellprosjekt i Brandbu

ROSENDALSMØLLA: Slik kan det nye hotellet i Rosendalsmølla bli. Illustrasjon: Pilot Arkitekter

ROSENDALSMØLLA: Slik kan det nye hotellet i Rosendalsmølla bli. Illustrasjon: Pilot Arkitekter

Artikkelen er over 2 år gammel

Morten Christian Mo inviterer til et arrangement i Brandbu 15. mai, som et ledd i planene for Rosendalsmølla.

DEL

Kunstneren og skulptøren Bjørn Sørvang Hansen kommer til Galleri Brande tirsdag 15. mai for å holde foredrag om sin kunstgjerning. Etterpå avduker han skulpturen «Fiskeren» på Rossmo Gard. Skulpturen skal stå ved Rosendalsmølla under byggeprosessen og etter at det planlagte hotellet er ferdigbygd.

– Vi arbeider intenst med og løfte nisjehotellprosjektet i Rosendalsmølla. Så langt har vi fått støtte fra Innovasjon Norge, Gran kommune, Oppland fylkeskommune og private investorer. Første utkast av tegninger for hotellet er ferdigstilt av Pilot Arkitekter. Nå arbeides det med brannforskrifter og detaljtegninger i forberedelse til endelig søknad til Gran kommune, opplyser Morten Christian Mo.

LES OGSÅ: Vind i seilene for nytt nisjehotell i Brandbu


– Det har vært veldig hyggelig å notere at Innovasjon Norge, Gran kommune, Gjøvik Turistkontor og Hadelandsmuseet er veldig positive til planene. De fleste bemerker at prosjektet kan løfte regionen og tiltrekke besøkende. Nå gjennomfører vi et program for å skape ytterligere oppmerksomhet rundt prosjektet, forteller Mo. 

Etter avdukingen vil Morten Christian Mo fortelle om prosjektet. Gjester vil få anledning til å spørre spørsmål og tegne seg for aksjer i hotellet til pari kurs.

Artikkeltags