Standup-komiker til Skogglimt på Grindvoll

ROAR BREKKE: Til Skogglimt på Grindvoll fredag.

ROAR BREKKE: Til Skogglimt på Grindvoll fredag. Foto:

Komikeren Roar Brekke fra Odda debuterte med «Hardingar danse`ikkje disco» allerede i 2002. Siden da har han opptrådt på utallige kulturhus, puber og scener over hele Norge. Fredag kommer han for første gang til Grindvoll og Skogglimt.

DEL

Roar Brekke lover et show der publikum vil kjenne seg igjen, enten man er 20 eller 70 år. Det er over 20 år siden Odda-karen debuterte på en standupscene.

Siden 2002 har det vært heltidsjobb, med egne forestillinger, standupklubber og firmaoppdrag. Dette siste showet hadde premiere i Bergen og fikk, ifølge pressemeldingen fra Brekke, strålende respons både fra publikum og pressen. Han ble også nominert til NRKs Komipris for Beste standup.

Han lover mye fysisk humor i showet også og er både flue, tv-reporter, trim for eldre-deltaker og diskodanser.

– Det er begrepet tid som er den røde tråden gjennom showet, og der er det jo mye å ta av og le av, fastslår Roar, og kommer med noen eksempler: Kan du egentlig klage over tidsklemma hvis du har bondegård på Facebook? Hvorfor tatoverer folk eldgamle kinesiske tegn på ryggen? Hva betyr egentlig «fortere enn svint»? I showet sammenligner han med hvordan ting var før, også til gjenkjennelse for de godt voksne blant publikum.

Artikkeltags