Musikalsk markedsdag i Røykenvik søndag

MARKEDSDAG: Fra fjorårets søndagsarrangement. Det blir sikkert muligheter for is nå også, i tillegg til mye musikalsk moro.

MARKEDSDAG: Fra fjorårets søndagsarrangement. Det blir sikkert muligheter for is nå også, i tillegg til mye musikalsk moro. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag arrangerer Operafest egen musikalsk markedsdag på Ulsnestangen i Røykenvik, med Operafest Røykenvik orkester som en musikalsk rosin i pølsa.

DEL

– Alt er gratis. Da vi bestemte oss for å begynne med Operafest Røykenvik var noe av det viktigste for oss at det skulle bringe operaen og musikken tilbake til folket. Derfor sa vi med en gang at vi vil at søndagen holdes av familie- og talentutviklingsdag for alle – og skal vi få til at det er for alle så må det være gratis, forteller Eli Kristin Hanssveen i en pressemelding.

Søndagen er lagt opp som en musikals familiefest. Rundt omkring på stranda vil det være ulike musikalske poster, der både små og store kan prøve seg på alt fra felemaking, dans og instrumenter fra klassisk til elgitarer.

Blant aktørene er blant annet Tingelstadringen, som stiller med trekkspill og dans, felemaker Jacob von der Lippe, Rebels Music med instrumenter fra Kjeller’n, Egge musikk og Hadeland kulturskole som stiller på markedsdagen.

– Men vi har plass til fler så dersom noen til neste år har lyst til å være med sitt kor, revygruppe, band eller andre ting så ta kontakt, smiler Hanssveen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.