Han har skrevet kontrakt med Raufoss

FAST GREP: - Jeg gleder meg til sesongen kommer i gang, med mange tøffe kamper, sier Andreas Heggen som har signert ny kontrakt med Raufoss.

FAST GREP: - Jeg gleder meg til sesongen kommer i gang, med mange tøffe kamper, sier Andreas Heggen som har signert ny kontrakt med Raufoss. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hadelendingen Andreas Heggen har signert en ettårskontrakt.

DEL

RAUFOSS: Han vil dermed utgjøre 2. divisjonslagets keeperduo sammen med Ole Kristian Lauvli.

Heggen er 96-modell, og spilte 13 kamper for 3. divisjonslaget til Raufoss i 2016. Han kom til Raufoss i 2015, og før den tid hadde han juniorkamper for både Hønefoss og Lyn.

– Jeg gleder meg til sesongen kommer i gang med mange tøffe kamper. Jeg håper at vi kan være med å kjempe i toppen i 2. divisjon, og at vi også kan etablere andrelaget i 3. divisjon, sier 20-åringen til RaufossFotball.no.

Han ser fram til å utvikle seg videre i klubben. Heggen spilte for øvrig de siste 15 minuttene da Raufoss slo Gjøvik-Lyn hele 7–1 i en treningskamp i storhallen tirsdag.

Raufoss sitt 2. divisjonslag starter serien med bortekamp mot Vålerenga 2 tirsdag 18. april. De øvrige lagene i avdeling 1 er: Alta, Asker, Brumunddal, Bærum, Finnsnes, Follo, Grorud, HamKam, KFUM, Nybergsund og Skeid.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags