Det stilte 22 deltakere i stevnet i hopp uten tilløp i Gran idrettshall søndag 18. februar, dessverre bare to fra andre klubber enn Brandbu.

Ungdom og voksne med nedsatt fysisk og psykisk funksjonsevne hadde 11 deltakere og bidro til høy stemning. Før 2000 var høyde og lengde uten tilløp nesten eneste muligheten til å konkurrere i vintersesongen, og det ble ofte arrangert stevner.

Bildeserie

Høyt og lavt uten fart - se bilder

SE FLERE BILDER:

Etter at det dukket opp innendørs friidrettshaller har det blitt konkurrert i «vanlige» øvelser også om vinterenen, og hopp uten tilløp har nesten dødt ut, men nå prøver Brandbu IF å satse på disse øvelsene igjen.

Høyde uten tilløp

I høyde uten tilløp stilte fire deltakere, og noen av resultatene var meget bra. For alle deltakerne var dette første gang de prøvde seg i øvelsen i konkurranse. Maria Elvestuen (11), hoppet 1,00 meter og tangerte dermed klubbrekorden fra 1973. Guro Kvamme (16) hoppet 1,15 meter og tangert også klubbrekorden, men denne var «bare» fra 2004.

 

I lengde var det Per Nordby i klassen for ungdom og voksne med nedsatt fysisk og psykisk funksjonsevne, som imponerte mest.

Han hoppet hele 2,30 meter.

Vi kan også nevne Maria Elvestuen (11), som hoppet 1,80 meter, som er 7 centimeter bak klubbrekorden fra 1970, og Guro Kvamme (16), som hoppet 2,21 meter, som er 8 centimeter bak klubbrekorden fra 1999. Lengst av alle hoppet trener Kjel Jarle Kvamme utenfor konkurranse, med 2,47 meter.