Friskere utseende – friskere meninger?

DEL

KommentarDette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære leser! Vi setter pris på gode debatter og saklig meningsutveksling. Nå har vi gjort en visuell forandring på meninger og kommentarstoff både på nettavisen og papiravis/ e-avis.

Det er flere årsaker til at vi, etter vår mening har oppgradert, måten meningstoffet blir presentert. Pressen har et spesielt ansvar for at ulike syn kommer til uttrykk, både redaksjonelt og når det kommer til ytringer. Vi skal legge til rette for god og saklig debatt, og da må vi vise fram stoffet på best mulig vis. Ved å lage en mer enhetlig og synlig profil på debattinnlegg og kommentarer håper og tror dette stoffet vil bli enklere å finne på nett og mer «fristende» å lese i den trykte utgaven.

Vi prioriterer de lokale sakene, men det vil fortsatt være rom for regionale betraktninger. I noen tilfeller også nasjonale. Det er mange meninger som kommer til uttrykk i kommentarfeltene på facebooksidene våre, så at mange av våre lesere er engasjerte – det er vi sikre på.

Løsningen for å sende inn din mening er den samme, og oppfordrer alle våre lesere til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir. Vi håper også du kan legge ved et bilde av deg selv sammen med kommentaren, enten du sender e-post eller via hadeland.no.

Vi synes det ser nytt og friskt ut – og kanskje «frisker» det opp meningsutvekslingen også?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.