Gatelyset ved Trintom skole

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Så skal Gran kommune vurdere, og ha møter med fylket på hvordan de skal løse situasjonen for å få på lyset i gatelysstolpene rundt Trintom skole. Kommunen opplyser at dette er et tidkrevende og kostbart prosjekt, og at dette nødvendigvis må ta tid. Det må forstås at kommunen mener at elevene på Trintom skole nødvendigvis må nøye seg med det lyset som er i dag, i cirka. et års tid til.

Hvilke kostnader henviser kommunen til? I Søndre Ålsvegen mangler det åtte lyspærer til en innkjøpspris til cirka 400 kroner per stykke, ledpære eller gasspære, cirka 3.200 kroner. I Nordre Ålsvegen må nødvendigvis to lysledninger kobles i sammen for å få gatelyset til å virke igjen. Er usikker på kostnaden her, kanskje en mann med bil en dag pluss noe utstyr skulle holde, kan vurderes til 12.000 kroner.

Å få gatelys til barna på Trintom kan vurderes til en kostnad på cirka 15.000 kroner.

Til sammenligning godkjente formannskapet nå at det i første omgang skal brukes 4,9 millioner kroner på rådhuset for å ivareta personsikkerheten til de ansatte.

Kanskje formannskapet også burde vurdere sikkerheten til barna på Trintom.

Det er å håpe på at møtevirksomheten ikke koster mer enn å få i stand gatelyset rundt Trintom.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken