Festarrangøren for danseglade har gått med overskudd de siste par årene. Det kommer nå aktivitetshuset Lidskjalv på Gran til gode.

Fredag fikk Marianne Orvang, leder for frivilligsentralen på Gran, overrakt en sjekk verdt 10.000 kroner. Gaven kommer med en tydelig forutsetning om at pengene øremerkes Lidskjalv.


– Det står i statuttene våre at overskudd skal deles ut som gaver til gode formål. Denne gangen var frivilligsentralen og Lidskjalv de eneste søkerne, forteller Thorfinn Aakerlund, styremedlem i Gladtreffen.


Det er snart to år siden dansekveldene ble flyttet fra Bergslia til Lidskjalv. Derfor er Gladtreffen glade for å kunne tildele en real skjerv til huset.


– De trenger penger og gjør så mye bra for hele kommunen. For folk i alle aldre, mener styremedlem Egil Granlund.
Han forteller at Gladtreffen siden oppstarten i 1991 har gitt penger til blant andre Røde Kors, Moen kirke og Frelsesarmeen i Brandbu.


Orvang er selvsagt meget tilfreds med pengegaven.


– Vedlikeholdet av dette huset er et evig prosjekt, men det gjelder å ta én ting av gangen. Disse pengene vil gå til oppussingen og oppgraderingen av kjøkkenet, noe huset virkelig trenger, sier hun.