Gå til sidens hovedinnhold

Med draget på turnere

Hadelands leder onsdag

Artikkelen er over 6 år gammel

Mandag kveld var det liv og røre på Hadeland videregående skole. Ikke bare på dagtid, men også på kveldstid. Ett av arrangementene som igjen gjorde det trangt om saligheta på parkeringsarealene rundt skolen var juleavslutningen for turngruppa i Gran idrettslag.


Hele 260 turnere var samlet for å vise noe av det de har lært i løpet av høsten. Fra de aller minste turnerne som deltar på nøsteparti, til et morsomt innslag med seniorturnere. Turnere som kanskje har nådd middagshøyden hva idrettsprestasjoner angår, men som holder seg i form og trives med å være i aktivitet.
Turngruppa i Gran idrettslag har vokst seg stor. Fasilitetene de har tilgang på i den nye idrettshallen på Hadeland videregående skole er da også noe ganske annet enn hva de kunne skilte med bare for få år siden. De har flyttet ut fra trange gymsaler og inn i en hall der alt er på plass. Mange har bidratt til at nettopp det er en realitet. Ikke minst iherdige sjeler i idrettslaget. Og de møter åpenbart et etterspurt tilbud. Turngruppa fyller sin del av hallen hver eneste kveld gjennom hele uka.


Leder i klubben, Anita Skogheim, forteller at laget nå har turnere fra Brandbu i nord til Harestua i sør. Med nok en gaveutdeling fra sanitetsforeningen ble turngruppa noen kroner rikere. Det går til ny trampett, og enda større aktivitet. Imponerende, rett og slett.

Kommentarer til denne saken