Gran ble nummer 14 på NM-stafetten

GRAN IL: Petter Rinde Øverland (til venstre), Johan Sørum Gangsø og Karstein Johaug jr. var fornøyd med stafettinnsatsen.

GRAN IL: Petter Rinde Øverland (til venstre), Johan Sørum Gangsø og Karstein Johaug jr. var fornøyd med stafettinnsatsen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

RØROS: Karstein Johaug jr., Johan Sørum Gangsø og Petter Rinde Øverland gikk gode etapper og sendte Gran IL opp til 14. plass i NM.
Før mesterskapet sa Johaug jr. at en plass fra 15 til 20 ville være godkjent.
Med 14. plass var alle de tre godt fornøyd.

Gladest

– Jeg er nok den på laget som er gladest. Stafettløpet er mitt beste denne sesongen, og jeg vekslet som nummer tolv, bare 30 sekunder bak Eldar Rønning, sier Johaug jr., som gikk den første etappen i klassisk.
Han holdt følge med teten i fire kilometer.
– Jeg greide å bli med gruppe to inn mot mål. Kroppen fungerte fint, og jeg fikk tatt ut mitt beste, sier Karstein Johaug jr.

Småsyk

Johan Sørum Gangsø falt ni plasser tilbake på sin skøyteetappe.
– Jeg var småsyk mandag til onsdag, og det er årsaken til at jeg gikk litt tom for krefter mot slutten, sier Sørum Gangsø.

Avanserte

Petter Rinde Øverland plukket jevnt med løpere på sine ti kilometer.
– Jeg tok igjen to konkurrenter rett etter start, og deretter avanserte jeg litt og litt. Jeg hadde øyekontakt med noen foran meg, men hadde ikke flere krefter. Løpet var uansett bra, og mitt nest beste i NM etter 37. plass i duatlon, sier Petter Rinde Øverland.
Svea ble nummer 79, mens Gran 2 ble nummer 89. I kvinneklassen ble Svea nummer 29.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags