Gran kommune og økonomi

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Mye av det som befolkningen nå murrer om er vel at Sagatangen kan bli ett enormt pengesluk som vil gå utover en del av kommunens tjenester til innbyggerne.

Å legge ned en viktig barnehage er en slik tjeneste. Barnehager er viktig.

LES OGSÅ: Barnehagen ble reddet: – Dette var årets julegave

Jeg er jo en gammel gubbe. Jeg skjønner ikke helt moderne lønnsutvikling. Å være ordfører er ett stort ansvar, kanskje er det riktig at stillingen skal belønnes i millionklassen? Men så er det slik blant innbyggerne at veldig mange ønsker seg Skjervum, og da ligger det det i menneskets natur at det om dagen murres på det meste og det registreres i kommunestyret.

Nå er da Oulie og ordfører hoggestabben som lider.

Jeg leste i avisen også at en ansatt på Skjervum er fortvilet over arbeidsstedet sitt. Det er vel ingen som ønsker at Skjervum skal forfalle. Tvert imot så mener innbyggerne at det må tas vare på dere og pasientene. Og så mener veldig mange at de pengene som hittil er brukt på Sagatangen heller kunne brukes på Skjervum på kort sikt før ett nytt sykehjem kunne bli en realitet. Og tidligere rådmann ønsket jo at Skjervum skulle bli det nye sykehjemmet osv. En klok mann.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken