Rød løper og høye hæler

FILM OG PARTY: Veronica Stokkvold og Knut André Bjerke ønsker velkommen til verdenspremière og etterfest i skikkelig Fifty Shades of Grey-stil.

FILM OG PARTY: Veronica Stokkvold og Knut André Bjerke ønsker velkommen til verdenspremière og etterfest i skikkelig Fifty Shades of Grey-stil.

Artikkelen er over 4 år gammel

Verdenspremière og afterparty for «Fifty Shades of Grey» på Brandbu kino.

DEL

BRANDBU: Fredag 13. februar er det premiere over hele verden på Fifty Shades of Grey, så også på Brandbu kino.
– Dette er en av årets storfilmer, derfor arrangerer vi en skikkelig premierefest i samarbeid med Stokkvold Events, sier kinosjef Knut André Bjerke.

– Fram med slipset

– Ta på stiletthæler, finn fram den flotte kjolen, og for gutta - slipset. Her blir det rød løper og fotovegg hvor en kan ta bilder, sier Veronica Stokkvold. Etasjen under kinoen blir dresset i «Fifty Shades of Grey»-stil til etterpartyet. Her blir det musserende i glasset, fingermat, bar, og en dj som sørger for Fifty Shades-stemning utover kvelden og natta. Det blir kåring av «mest rett kledd» i forhold til Fifty Shades-universet, og det legges opp til en kveld med mye mystikk og eleganse, forteller Bjerke og Stokkvold.
Publikum kan velge om de bare vil se filmen eller kjøpe full pakke med film og afterparty.

Førstemann til mølla

– Vi har allerede solgt en del billetter og kinosalen er jo ikke så stor, så her er det førstemann til mølla, legger Bjerke til. Filmen er basert på E.L. James' bestselger som har solgt over 100 millioner eksemplarer.
De to romanfigurene Christian Grey og Anastasia Steele spilles i filmen av Jamie Dornar og Dakota Johnson.

Artikkeltags