Damenes aften med velvære, mat og konsert

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag kan damer i aldre få en fin helaften for både kropp og sjel i Gran.

DEL

GRAN: Hadeland kultursal, Granstunet og handelsstanden i Gran arrangerer i samarbeid jentedager i Gran 11.–13. mai og Fredag blir det damenes aften med italienske småretter og sprudlende drikke på Mamma Mia som oppvarming til klubbkonsert med Elina Ryd i Hadeland kultursal.

Det blir kafébord med hvite duker, stoler på gulvet og bar inne i kultursalen.

– Start gjerne dagen med deilig velvære og makeup på sentret, så blir det en fullkommen dag, sier senterleder Bjørg Lomsdalen Næss i Granstunet.

Om artisten i kultursalen sier arrangørene følgende: «Elina er aktuell med sitt debutalbum «Falla», som ble sluppet 17. februar. Hennes musikk er unik, men fortsatt noe gjenkjennelig, da den har likheter i mange sjangre. Den kan beskrives som drømmende, episk singer-songwriter, knyttet til orkestral retro-pop fra 60- og 70-tallet, eller «en akustisk Lana Del Rey på svensk». Musikken formidler til tross for sin melankolske karakter, en lys og stor sans for livet. Hun har skrevet og arrangert all musikken selv, med egen vokal, elgitar / lap steelgitar, keyboard, bass, trommer og strykekvartett».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags