Lørenskog-forsvinningen: Politiet mener Hagen ble fraktet bort i bil

SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet i et halvt år. Politiets hovedhypotese har hele tiden vært at 69-åringen er bortført.

SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet i et halvt år. Politiets hovedhypotese har hele tiden vært at 69-åringen er bortført. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet mistenker at 69-åringen ble fraktet bort i en sølvgrå bil.

DEL

Verken familien eller politiet har mottatt livstegn fra Hagen siden forsvinningen i fjor høst.

– Jeg kan bekrefte at dette er en hovedteori, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til NRK.

I januar mottok politiet et tips om at naboen observerte en mistenkelig, sølvgrå bil i Lørenskog samme morgen som 69-åringen forsvant. Den er ikke funnet.

Derfor omtaler Hadeland bortføringssaken

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen og Tom Hagen bodde i Ringstad i Gran kommune i flere år. De flyttet fra Hadeland tidlig på 80-tallet.

Tom Hagen er oppvokst på Jaren og har fortsatt stor familie i vårt distrikt.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen er opprinnelig fra Gjøvik.

– Bilen er ikke identifisert. Den er fremdeles interessant, i likhet med alle andre bevegelser på åstedet og i nærheten av åstedet den 31. oktober og i tiden forut, sier Brøske.

Nyheten om den antatte bortføringen ble offentliggjort 9. januar. Da hadde politiet etterforsket saken i rundt ti uker. Siden da har politiet mottatt godt over tusen tips.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.