– Vi på Granstunet ønsker i likhet med alle andre å være med på den store korona-dugnaden, og har derfor iverksatt en rekke tiltak med umiddelbar virkning, skriver senterleder Tor Ole Karlsen i en e-post til avisen Hadeland.

I tillegg til økt renhold og desinfisering, har ledelsen besluttet å redusere åpningstiden. Senteret vil nå være åpent fra klokken 10.00-17.00 mandag til lørdag fra og med 13. mars. Apoteket vil kunne ha avvikende åpningstider, skriver Karlsen.

Carisma frisør og Evo treningssenter vil holde stengt fra 12. mars.

Spisestedene holder åpent som normalt

Inntil videre vil alle spisesteder være åpent, men de tilpasser seg de retningslinjene som gitt fra myndighetene.

– Vi ønsker alle våre gjester hjertelig velkommen, men husk å vaske hender. La oss ta vare på hverandre, ved å ikke ta vare på hverandre, skrives det på Granstunets hjemmeside.

Grunnen til at de velger å redusere åpningstiden er at de ønsker å begrense muligheten til at senteret skal bli et oppholds- og samlingssted på kveldene.

Ikke i tvil

– Det er klart at for en hardt prøvet varehandel, er dette noe av det siste vi behøvde, men når situasjonen har blitt som den har blitt har det ikke vært tvil om at beslutningen om tiltakene er de rette, skriver Karlsen.

Det var et enstemmig styre, med medlemmene i ryggen, som har tatt disse valgene.

– Vi håper våre kjære kunder vil komme tilbake og støtte oss når ting etter hvert vil normalisere seg, avslutter Karlsen.