Det som nå heter Lupro Ppg Tretex AS holder fortsatt til på Lunner. Leder Grete Fjelldal og medarbeiderne har travle dager og skulle gjerne ha hatt flere kolleger.

Det var 1. mars at det ble klart at Svein Olav Stenersen solgte livsverket Tretex han startet med hjemme i kjelleren. Ny eier Lupro eier Tretex gjennom Lupro Holding.

LES OGSÅ: Svein Olav selger til Terje: – Jeg har lyst til å finne på noe annet

Fem ansatte totalt

– Vi merker at det er første sommer etter pandemien og at utrolig mye skjer. Vi har økt oppdragsmengde og ordrereserve med kunder fra hele Østlandet, forteller Grete.

Hun og kolleger fra Lupro har nå arbeidsdagene sine på Lunner og ikke Roa.

– Vi er nå fem personer her totalt. Tidligere var det to som drev her. Men etter pandemien merker vi nå at det eksploderer i festivaler og arrangement. Samtidig er det mange bedrifter som ønsker å profilere seg, sier leder Fjelldal.

Firmaet har først og fremst på utkikk etter en kreativ person med høy datakompetanse innen fagfeltet.

– Vi trenger noen som kan produsere materiell ut fra kundens ønsker, men også ta det praktiske med for eksempel montering av skilt. Det er utfordrende å få tak i folk med erfaring og nødvendig kompetanse. Det er arbeidstakers marked nå, sier Grete.

Fortsetter på Lunner

Bedriften ønsker seg uansett folk med ståpåvilje og egnethet.

– Vi har vært forsiktige hittil med å profilere oss som firma, men det renner inn med oppdrag. Vi har hovedsakelig firmaer og arrangører som kunder. På Hadeland har vi for eksempel Randsfjordefestivalen, Operafest, musikkfestivaler ellers, Glasslåven og Randsfjordmuseene som kunder, forteller Fjelldal.

Lupro Ppg Tretex vil holde til i lokalene på Lunner fortsatt en god stund framover. Mulige planer om flytting til Roa vil høyst tidlig komme på bordet neste år.

– Vi har stadig folk som kommer innom her også, opplyser Grete.