«Grymyr i våre hjerter»

Av
DEL

Ditt Hadeland Det er navnet vi valgte å ha på et felles skoleprosjekt på Grymyr skole. Målene for prosjektet var:

  • Oppleve stolthet over å gå på Grymyr skole
  • Lokalt og globalt perspektiv på egen skolegang
  • Bruke nærmiljøet
  • Identitet og kulturelt mangfold
  • Skaperglede og engasjement
  • Elevmedvirkning

Elevene viste stort engasjement og stor kreativitet i gjennomføringen av prosjektet. Det ble bygget modeller av både skolen, kirka, kroa og Folkvang, de lagde en flott skoleavis, kokkelerte tradisjonsmat og bakte tradisjonsbakst fra Hadeland, fordypet seg i lokalhistorie og mye annet.

Hele prosjektet ble avsluttet med felles samling både utendørs og innendørs. Utendørssamlingen var lansering av Grymyr skole sitt eget hjertetre, gløgg servert av elevrådet og tenning av julegran. Innendørs var det en utstilling i gymsalen der alle kunne se hva alle hadde laget, og de som hadde øvd seg på dans, sang og musikk fikk framføre det. Alt gjennomført i tråd med smitteverntiltak.

Et felles skoleprosjekt med de smitteverntiltakene som gjelder har vært utfordrende og vi har måttet gjort endringer ut fra opprinnelig prosjekt. Samtidig så har det vært et viktig prosjekt for alle elever og alle ansatte. Vi er i det sammen! Vi har et fellesskap til tross for smitteverntiltak. Å få se det, oppleve det og føle på det har vært godt for alle!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.