– Nå begynner HadeLAN å nærme seg med stormskritt. Det er mange som har meldt seg på allerede, så vi håper på å fylle opp Lunnerhallen, sier LAN-sjef Steinar Engelund Glæserud.

Nye konkurranser

HadeLAN arrangeres av foreningen Hadeland Event, og er et dataparty som strekker seg over en helg i vinterferien. I kulissene sørger 50 frivillige for at HadeLAN er innlandets nest største dataparty, etter The Gathering på Hamar.

 – Deltakerne spiller forskjellige spill, er sosiale med hverandre og konkurrerer om premiepotten som i år er på hele 50 000,-. Det vil bli konkurranser i Counter Strike, Rocket League og Minecraft. Nytt i år er at det også blir arrangert konkurranser i Overwatch og PUBG, forteller Glæserud.

 Arrangørene har også utvidet VIP-området.

 – Etter fjorårets suksess med VIP-billetter, vil vi denne gangen utvide ordninga til å gjelde to rader i hallen. VIP-billettene vil koste litt mer, men til gjengjeld får man mer med på kjøpet,forteller Glæserud.

Les saken fra i fjor:

– Meld dere på nå

Det er plass til 320 deltakere i Lunnerhallen. Glæserud anbefaler ungdom å melde seg på allerede nå.

– Det er mye morsommere å game på HadeLAN enn å game alene hjemme. HadeLAN er veldig sosialt, med flere spennende konkurranser på programmet. Dette er det eneste datapartyet som arrangeres i nærområdet, så ta med deg venner og bli med på en helg med gaming og moro, sier Glæserud.