- Vi får høre at barn konsenterer seg bedre på skolen etter trening. Det varmer et trenerhjerte

Jonathan Brunstad og Ovid Guldvik Lindstrand øver en av dagens teknikker med stor iver

Jonathan Brunstad og Ovid Guldvik Lindstrand øver en av dagens teknikker med stor iver Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hadeland Kampsportsenter, tidligere kjent som Hadeland Fight Lab har etter flere ukers hardt dugnadsarbeid flyttet til nye lokaler på Augedalstorget i Brandbu, i de tidligere lokalene til Hos Sarah & Mr. Macho.

DEL

Nyåpning av Hadeland KampsportsenterHadeland Kampsportsenter sier i en pressemelding at de er veldig fornøyde med resultatet etter at de nye lokalene har blitt pusset opp.

– Det gjenstår noe jobb før vi er helt i mål. Her skylder vi foreldre og andre bidragsytere en stor takk. Uten dem hadde dette aldri vært mulig, sier Simen Brunstad i klubben. 

Han retter en spesiell takk til huseier Lars Magnus Braaum for at klubben får flytte til lokalene, og til Kjetil Hestdalen i Brandbu Byggservice for all hjelp med oppussing og ombygging.

– Dette blir helt i tråd med våre behov, sier Brunstad i pressemeldingen.

I forbindelse med nyåpningen ble det gjennomført treninger for barn og voksne i Brasiliansk Jiu-Jitsu, som er en kampsport basert på Judo, hvor fokus er på bakkekamp. Det et også mulig å trene Muay Thai, som er en stående kampsport.

Fokus på barn og ungdom

Hadeland kampsportsenter har fokus på at barn og ungdom skal kunne lære kampsport i trygge omgivelser.

– Det er viktig for oss at de har det morsomt samtidig som de lærer kroppsbeherskelse, koordinasjon og å bruke hodet i stressende situasjoner. Vi føler oss trygge på at vi gir barna ballast til andre aspekter av livet, og vi har flere ganger blitt fortalt av foreldre at barna har blitt mye mer konsentrert og fokusert på skolen etter at de har begynt å trene hos oss. Det varmer selvfølgelig et trenerhjerte, sier Brunstad.

Han legger til at kampsporten de lærer barna er en blanding av Brasiliansk Jiu-Jitsu og bryting.

– Vi er så heldige å ha fått med oss tidligere landslagsutøver og flere ganger norgesmester Kjetil Hestdalen som trener, og da kan vi ha høy kvalitet også på brytingen.

Gruppebilde: Barna på Hadeland Kampsportsenter

Gruppebilde: Barna på Hadeland Kampsportsenter Foto:

Måtte si nei til nye medlemmer

Tilbakemeldingene på lokalene har vært gode. Det gjelder både lokalenes utforming, og måten treninger blir gjennomført på.

– Vi har nå omtrent 30 barn som er aktive hver eneste uke. Pågangen har vært så stor at vi ikke har hatt plass til å ta inn nye medlemmer i de gamle lokalene, så det har vært full stopp på markedsføring til nå. Nå håper vi å trekke til oss en del nye medlemmer, sier han optimistisk.

Det er også økende interesse for voksenpartiene i Jiu-Jitsu og Muay Thai.

– Det er plass til flere, så det er bare å møte opp og prøve en økt eller to med oss, sier Brunstad, og legger til at de også har plass til flere sponsorer. Det koster å drive stedet.

– Vi ønsker gjerne å samarbeide med bedrifter i bygda, så ta gjerne kontakt med oss dersom dere har noe å bidra med for at vårt tilbud kan bli enda bedre, sier han optimistisk.
 

Video av hvordan en trening ser ut, i timelapse format kan du se her.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags