Flere fikk kjøpt billetter for tidlig - kultursalsjefen beklager

Som to dråper vann: Marcus og Martinus.

Som to dråper vann: Marcus og Martinus.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

GRAN: Billetter til Marcus & Martinus-konserten 20.november ble lagt ut for salg klokka 18.00 fredag. De til sammen 500 billettene ble revet unna på kort tid, da klokka var 19.30 kunne kultursalsjef Knut André Bjerke fortelle at konserten var utsolgt.

Det dukket opp flere frustrerte meldinger på Facebook-siden til Hadeland kultursal i løpet av fredag, da det viste seg at flere hadde fått kjøpt billetter før den offisielle fristen.

Dette skrev Bjerke på nettsiden klokka 08.38 fredag morgen:

"Så har vi gjort en feil i billettsystemet som gjorde at billettsalget til Marcus & Martinus var åpent i noen timer. Dette er bare å beklage fra vår side. De som rakk å kjøpe får aller nådigst beholde sine billetter, dere andre får vente til kl. 18 i kveld.."

Får beholde billettene
BEKLAGER: Kultursalsjef Knut André Bjerke.

BEKLAGER: Kultursalsjef Knut André Bjerke. Foto:

- Jeg beklager det som har skjedd og forstår at dette er kjedelig for dem som ikke fikk tak i billett i tide. Vi hadde gjort en feil i systemet som gjorde at salget åpnet midnatt og var åpent i noen timer. I løpet av disse timene var flere innom siden og kjøpte billetter til konserten. Vi hadde en diskusjon om dette på kontoret og vurderte det slik at de som har kjøpt billetter for tidlig, får beholde disse, forteller Bjerke på telefon til Hadeland.

- Jeg registrerer at noen er uenige i denne avgjørelsen, men det er beslutningen vi har tatt, legger han til.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags