Det har i flere år vært tradisjon at et knippe lærere ved Hadeland videregående skole synger julen inn 1. desember. I år var intet unntak.

Klangen av kjente og kjære julesanger runget i fellesarealet på skolen. Det første som møtte elevene innenfor hovedinngangen var pepperkaker og gløgg, servert av elevrådet.

Med brede smil og åpne armer klarte representantene å dele ut godsaker til de aller fleste. Det ble hele tiden jobbet på spreng for å ha kopper med gløgg tilgjengelig, da veldig mange takket ja til en kopp ren julestemning på morgenkvisten.

- Veldig koselig

Elevrådsrepresentantene Tord Øyen (16), Yasmin Bjørnstad (18) og Silje Hagen (18) synes det å dele ut pepperkaker og gløgg er en fin måte å starte desember på.

- Det er mange som ble overrasket, men på en positiv måte. De fleste forsynte seg godt av pepperkakeboksene, sier de smilende.

De legger også til at det ikke nødvendigvis er de som har gått på skolen en stund som forsyner seg mest.

- Førsteklassingene er de som blir mest overrasket, naturligvis. Det er de som har færrest dager her på skolen, og de satt stor pris på det, forteller Bjørnstad og Hagen, som begge går Vg3 påbygging.