Er du av dem som har sett reklame og oppfordringer om å melde seg på Hadelandskonferansen 2021 i hele høst? Tenkt at programmet så spennende ut, men lander på at sånne konferanser kanskje bare er for dagens politikere, folk fra næringsliv og andre samfunnsaktører.

Men dette er også for deg som synes det er interessant å følge med et som skjer på Hadeland, for deg som synes det er flott å høre på dyktige foredragsholdere og for deg som har glede av overraskelser i form av god underholdning og god mat innimellom.

LES OGSÅ: Lise Karlsnes (41) har nesten gjort hadelending av seg: – Jeg kan faktisk ikke skjønne at vi ikke har vært her før

Jeg er en ganske vanlig pensjonist på 73, men hadde stor glede av årets konferanse. Den var proff fra A til Å, og jeg dro hjem litt «høy» etter mye input og tankevekkende foredrag, der Traasesth imponerte, men Aslak Sira Myhre tok kaka under tittelen «Lykkelig som liten».

Derfor en aldri så liten oppfordring til deg som kanskje trur at du ikke har no' på en sånn konferanse å gjøre: neste år melder du deg på. Jeg er ganske sikker på at du får en fin dag.