Gå til sidens hovedinnhold

Hans Petter Sørheim: Mitt første møte med sykehus som pasient

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Natt til onsdag 25. mars ble jeg utrolig dårlig. Kjempesmerter i magen. Som mann sa jeg til min kone at legen kunne vente, det går nok over. Hun ringte Roa legesenter. Der var det reaksjon med det samme. Helt utrolig, jeg ble tatt på alvor med det samme.

Ble etter kontakt med lege sendt til Gran legesenter. Der ble jeg møtt av to korona-romvesener, men du verden for en trygghet å komme til. All honnør og ære til helsevesen på Hadeland.

Jeg måtte ta turen til Gjøvik sykehus. Der var det full koronatilstand. Jeg ble først behandla som koronapasient. Hansker, masker, drakter og \ blodtrykk rett til værs. Jeg lå fem timer på isolat og alle var redd meg. Jeg ble stukket og stukket, og tok alle mulige prøver.

Smertene kunne relateres til korona, men etter møte med en skummel CT/røntgen-maskin fikk jeg diagnose akutt blindtarm betennelse. Jeg ble operert i løpet av et par timer. Den behandlingen jeg fikk på Gjøvik er noe jeg aldri glemmer. Det er helt utrolig. Fineste mennesker på jord. Takk til alle på Gjøvik sykehus. Dere er helt utrolige. Glad i dere alle sammen. Stå på. Tusen takk.

Kommentarer til denne saken