Har dere hørt om den nye sykdommen HMSoroider?

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja, det er en sykdom som rammer byråkrater som utdanner seg til å passe på alle oss andre. Rett fra skolen uten erfaring forteller de oss hva som skal til for at vi skal unngå å skade oss selv. Nå er jeg snart 68 år og så langt ikke en dag på sykehus. Men erfaringene mine tilsier hva en skal passe på.

LES OGSÅ: Gatelyset ved Trintom skole

Et annet kostbart trekk med HMSoroider er at alt skal dokumenteres, koster du golvet ja - skriv dato og klokkeslett, skjer det noe utenom det vanlige - skriv avviksrapport. Noen skal jo ha skylda, janteloven rår.

Og når HMSoroiden som kommer på inspeksjon og tar papirbunken til ettersyn blir HMSoroiden fornøyd og avslutter med kaffe og rundstykker og går. Ja, akkurat som mattilsyn og arbeidstilsyn. Ja hvis det er dokumentert på papiret til minste detalj.

Det koster bedriftene og samfunnet dyrt. Ja, jeg vil si det slik, når covid-19 om senn kan vaksineres håper jeg det legges stor innsats i å finne en vaksine mot HMSoroider.

En ting skal være sikkert, de som er rammet er dyktige til å pålegge samfunnet kostnader vi ikke har råd til, ja etter mine begreper om sunn fornuft. Men det er ny mulig jeg tar feil, for det er jo akseptert og aldri blitt omtalt på denne måten.

Så HMSoroidene vil nok bestå, hvis ingen tar til vettet, dessverre.

LES OGSÅ: For andre spørsmål – tast 5

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.