Gå til sidens hovedinnhold

Har du en skuespiller i magen?

Bli kjent med nye venner, møte et stort publikum, få herlig applaus. De som har opplevd dette, kan fortelle deg at det handler om opplevelser for livet. Nå har du sjansen.

Ditt Hadeland

Er du blant dem som går med en liten, hemmelig drøm om å være med på teaterscena? Eller har lyst på spennende oppgaver bak scena?

Friluftsspillet Bronsebukkene på Hadeland folkemuseum i august har mange skuespillere og medhjelpere. Men har alltid plass for flere, både barn og voksne.

LES OGSÅ: Bronsebukkene klare til kamp

I den sentrale rollen som ungjenta Ragna vil produsentene gjerne ha to unge skuespillere. For to år siden ble Martha Elise Meberg plukket ut til rollen. Men hun fikk aldri sjansen på grunn av koronapandemien. For å være på den sikre siden, blant annet i tilfelle sykdom, vil de i år gjerne finne ei Ragna til.

Så hvis du er ei jente i 10–13 års alderen som drømmer om å synge og spille teater, så har du sjansen nå. I tillegg er det en rekke andre roller og oppgaver som skal dekkes, både på og foran den store friluftsscena.

– Hvis du er interessert, eller har spørsmål, så ta kontakt på mail eller telefon, oppfordrer prosjektleder Kristin Friborg.

Hun understreker at det er viktig å være raskt ute, for i august er friluftsspillet i gang.

Les også

Jublet for pengegave–nå er Bronsebukkene klare for 2020

Kommentarer til denne saken