Harestua barne- og ungdomsteater trenger ungdommer til show- forestilling mars 2021

Ny forestilling: Først i 2021 blir det forestilling med Harestua barne- og ungdomsteater. Her fra Rockeulven, som ble satt opp i mars 2019.

Ny forestilling: Først i 2021 blir det forestilling med Harestua barne- og ungdomsteater. Her fra Rockeulven, som ble satt opp i mars 2019. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Harestua barne- og ungdomsteater skulle ha premiere på Robin Hood 13. mars 2020. Av åpenbare covid-19-grunner ble forestillingen utsatt. De rakk å vise forestillingen for noen foreldre.

Alle andre skulle få se Robin Hood i september i kultursalen. Slik blir det ikke. Siden det fortsatt er mange smittevernshensyn å ta velger styret å utsette Robin Hood på ubestemt tid.

For å kunne ha trygge øvelser vil de lage en show-forestilling med ønsket premiere mars 2021!

Show-forestillingen vil være spekket med kjente poplåter med mye fart, sang og dans. Og alle sangene vil ivareta kohorter og skoledelinger på en tryggere måte enn de kunne fått til med Robin Hood som var innøvd i en verden før covid-19-tid.

Av de 33 medlemmene er det fem ungdommer. Både ungdommene og instruktørene Kristoffer Grua og Karin Fristad ønsker seg noen flere ungdommer i alderen 14-18 år for å gi shownummerene ekstra trøkk og en god aldersvariasjon.

Er du mellom 14-18 og ønsker å synge og danse med oss så ta kontakt med Karin Fristad.

Til dere som hadde billetter til Robin Hood og skulle flytte dem fra vår til høst så kommer det snart en epost til dere om hvordan vi nå løser dette.

Vi håper å se dere alle i salen i 2021 og vi lover et forrykende show!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags