Harestua IL fikk 1.750.000 kroner

PENGEGAVE TIL IDRETTSLAGET: Fra Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal. På bildet: Magnus Magnussen (f.v.), Espen Evje, Svein Krakk, Hans Leithe og Joe Amundsen.

PENGEGAVE TIL IDRETTSLAGET: Fra Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal. På bildet: Magnus Magnussen (f.v.), Espen Evje, Svein Krakk, Hans Leithe og Joe Amundsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Pengegaven fra Sparebankstiftelsen har blitt til håndballmål, bordtennisbord og turnutstyr.

DEL

HARESTUA: Forrige onsdag var Magnus Magnussen fra Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal på plass i Harestua Arena. Med seg hadde han en sjekk på 1.750.000 kroner til Harestua IL.

Dette var riktignok bare den offisielle overrekkelsen. Pengene ble nemlig gitt allerede i august.

– Disse pengene har vært avgjørende når vi har fylt de nye idrettshallene med innhold, sa prosjektleder i Harestua IL, Svein Krakk da sjekken ble overlevert.

– Et breddeidrettslag

Magnussen benyttet anledningen til å fortelle hvorfor stiftelsen støtter Harestua IL.

– Harestua IL er et idrettslag som favner svært bredt, poengterte han.

Det kunne Krakk skrive under på. I Harestua Arena er det aktivitet i tre haller hver dag i uka. I tillegg er det en del aktivitet i helgene.

– Her er hele registeret representert. Om vi sier at brukerne er fra 2 til 92 år, så tror jeg vi er innafor, mente Krakk.

Bom og skranke

Pengene fra Sparebankstiftelsen er brukt til innkjøp av diverse utstyr, som minihåndballmål, bordtennisbord og turnapparater som bom og skranke.

– Mye av det løse utstyret i turnhallen er der på grunn av gaven fra Sparebankstiftelsen, påpekte Krakk.

Espen Evje fra turngruppa forklarte at idrettslaget nå har et eget parti for apparatturn, med om lag 30 turnere.

– Denne formen for turn er det ikke mange som driver med lenger. Stort sett er det mer akrobatikk og trampoline det går i. Med det nye utstyret har vi nå mulighet til å tilby apparatturn også, sa Evje.

Dugnadsinnsats

En annen grunn til at Sparebankstiftelsen har gitt penger til Harestua IL, er all dugnadsinnsatsen som legges ned hver uke.

– Dette er viktig for samfunnet vårt. Hvis en ser på all dugnaden som legges ned, er kanskje ikke 1.750.000 kroner så mye. Harestua ILs tilbud er helt avgjørende for at folk i lokalmiljøet har det bra. At vi kan bidra i dette, er vi takknemlige for, roste Magnussen.

– At pengene vi har gitt kommer til sin rett, det ser vi absolutt her, la han til.

I bakgrunnen var nemlig en stor gjeng barn og unge i full aktivitet i den store idrettshallen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken