I kveld inviteres bygda til åpningsfest

VARIERT PROGRAM: Det blir både konserter, taler, mat fra Lupro, bordtennis og mer når Lunner kommune inviterer til åpningsfest. Det forteller rektor ved Harestua skole, Arild Sandvik.

VARIERT PROGRAM: Det blir både konserter, taler, mat fra Lupro, bordtennis og mer når Lunner kommune inviterer til åpningsfest. Det forteller rektor ved Harestua skole, Arild Sandvik.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I dag fredag er det offisiell åpning av Harestua Arena. Det blir snorklipp, underholdning og nytt om planene for Harestua sentrum.

DEL

HARESTUA: – Alle som vil, kan komme. Dette er en stor dag for Lunner kommune, men vi håper at åpningen kan trekke folk fra enda lenger nord i bygda også, oppfordrer Harestua-rektor Arild Sandvik.

Det er den offisielle åpningen av Lunners nye storstue, Harestua Arena, han snakker om. Bygget har allerede vært i bruk et par ukers tid, men til helga kan alle komme og se.

– Jeg opplever at innbyggerne i kommunen er veldig nysgjerrig på hvordan det ser ut inne i bygget, særlig i idrettshallene, fortsetter Sandvik.

Videopresentasjon

Fredag ettermiddag starter programmet med tale og snorklipp av ordfører Harald Tyrdal. Dette foregår utendørs, foran hovedinngangen. Det blir også rom for flere taler, før Harestukoret stiller opp til sang.

Allmenningsbestyrer Johnny Gangsø lover spennende nytt om planene for Harestua sentrum.

– Vi skal vise en film under åpningen slik at folk får se hva som er tenkt videre for sentrum, forteller han.

Det blir mer film i løpet av kvelden. På bestilling fra Lunner kommune har nemlig Pål Koxvig laget en dronefilm fra Arena-området gjennom det siste året.

Bordtennis og dans

Harestua Idrettslag er på plass for anledningen, for å vise hvordan idrettshallene er tatt i bruk. De skal blant annet spille bordtennis i flerbrukshallen.

– I tillegg skal seniordansen vise sine ferdigheter, sier Arild Sandvik.

Kvelden avsluttes med utendørskonsert med en av fjorårets Idol-deltakere, Jesper Jenset. Han endte på en femteplass i konkurransen, men har i løpet av det siste året bygget opp en følgerskare på over 60.000 personer på Instagram. Fredag kommer altså Jenset til Harestua Arena.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken