Nå kommer Bjørn fra Harestua på Norge Rundt

FULL KONTROLL: Med ett trykk kan Bjørn Løkken åpne kjøkkenveggen.

FULL KONTROLL: Med ett trykk kan Bjørn Løkken åpne kjøkkenveggen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppmerksomheten vil ingen ende ta for Bjørn Løkken. Fredag kommer oppfinnelsene og den unike kjøkkenveggen hans på Norge Rundt.

DEL

HARESTUA: – Ja, det har blitt mye oppmerksomhet, humrer 79-åringen når vi spør om hvordan han har opplevd den siste måneden.

I slutten av mai skrev Hadeland en artikkel om den kreative og oppfinnsomme Harestua-mannen. En hengekøyeholder i betong, en sykkelspark og utedo inne var bare noen av påfunnene Løkken viste fram da vi var på besøk.

LES SAKEN:

Det som imidlertid gjorde Bjørn til en slager på sosiale medier var kjøkkenveggen hans som kan åpnes med et trykk på fjernkontrollen. Videoen er sett 82.000 ganger hos Hadeland, og det gikk ikke mange dager før både TV2 og VG meldte sin ankomst for å lage egne versjoner av veggen som alle snakket om. Forrige uke dukket også Bjørn og kjøkkenløsningen opp hos Aftenposten.

LES OGSÅ:

Fredag 16. juni dukker Bjørn og de mange påfunnene hans opp på Norge Rundt på NRK1 i beste sendetid. Forrige uke hadde det kjente magasinprogrammet 611.000 seere.

Redaksjonsassistent Åse Jacobsen opplyser til Hadeland at Bjørn kommer i det første innslaget denne kvelden. Foruten oppfinneren på Harestua kan Norge Rundt blant annet by på innslag fra montessoriskolen på Sandøya, buemaking i Våler og Astrid Østensen på Bømlo som fortsatt jobber som frisør i en alder av 87 år.

Programleder Charlotte Haarvik Sanden er denne uken med på en flytur med et Widerøe-fly, for å se hvordan hverdagen som pilot arter seg.

SE HADELANDS VIDEO HER:

    Begrepet "åpen kjøkkenløsing" får en helt ny betydning etter at du har sett denne videoen fra Harestua.

    Artikkeltags