Bokkveld med Harry Potter torsdag

TEMAKVELD: Bibliotekar Marthe Andersen Snekkerhaugen inviterer til Harry Potter-bokkveld på Jevnaker bibliotek.

TEMAKVELD: Bibliotekar Marthe Andersen Snekkerhaugen inviterer til Harry Potter-bokkveld på Jevnaker bibliotek.

Artikkelen er over 3 år gammel

Jevnaker bibliotek inviterer til bokkveld med Harry Potter som tema, torsdag 2. februar.

DEL

Jevnaker bibliotekKvelden er et årlig internasjonalt fenomen med tusenvis av arrangementer som finner sted over hele verden.

– I Ringerike og på Hadeland er vi de eneste registrerte arrangørene, opplyser barne- og ungdomsbibliotekar Marthe Andersen Snekkerhaugen.

– Til opplysning for alle gumper så forvandler vi denne dagen biblioteket til et magisk Galtvort for hekser og trollmenn i alle aldre. Besøkende kan være med på en rekke aktiviteter, som kreativ verksted åpent hele dagen. Det er mulig å bli avbildet i fotoboks med Harry Potter-rekvisitter, opplyser bibliotekaren.

Elever fra kulturskolen spiller musikk fra Harry Potter-filmene på kvelden og det blir fortellerstund med Tomas Kinck Wold og fortellingen om Gygrid og Gorgonen, en skummel fortelling om en reise inn i «Den forbudte skogen». Fortellingen passer for de på seks år og oppover.

– Vi kårer vinneren av kveldens beste kostyme. Kom i ditt beste Harry Potter-kostyme, eller kom som du er, avslutter bibliotekar Marthe Andersen Snekkerhaugen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags