En annen viktig veg...

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SkråblikkJo visst er det stas med ny motorveg nede i dalen. Jeg liker å kjøre bil og motorsykkel og har slett ikke noe imot fartsgrenser på 100 kilometer i timen. Ja takk, gjerne mer enn det også - for min del.

Gamlevegen fungerer fortsatt helt fint den også, med svinger slik vi motorsyklister liker det.

Sånn sett kommer nok jeg til å bruke den mest, på motorsykkel hele vegen til Stryken når ferden går sørover.

Flott med fine veger, altså. Men hva med «nettvegene» på Hadeland? Nettrafikken øker og blir stadig viktigere. «Alt» skal jo gjøres på internett. Men du verden hvor kronglete mange av disse nettvegene er for oss litt utenom allfarveg her i distriktet. Ikke sjelden er det bare å parkere. Som i dag når jeg sitter og skriver, på ukas første dag. Til alt overmål første fellesferiedag.

Det samme skjedde flere ganger da bredvegen i dalen ble bygd. Flere kabelbrudd under arbeidet satte bom for den smale humpete nettvegen vår. Selv om det tar litt tid, er det gjerne en kvikk fiks på slike kabelbrudd. Åpenbart er det verre å få til firefelts motorveg på nett i distriktet vårt. Når vil vi se distriktets snorklippende ordførere med brede smil åpne Hadelands nye brede nettmotorveg for oss alle i distriktet? Det er ikke akkurat høyt prioritert så det skjer neppe med det første, er jeg redd.

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Artikkeltags