Gå til sidens hovedinnhold

Jeg er det nye oraklet

Artikkelen er over 3 år gammel

Skråblikk Denne teksten gir uttrykk for skribentens personlige holdninger.

Da er jeg ferdig med grunnleggende kurs i allvitenhet og kan nå kalle meg orakel. Jeg har allerede fortrinn i forhold til andre som tror de vet mye, som godt voksen, hvit mann.

Når kvinner syter om ting så vet jeg at det er en kvinnegreie og kan arrestere dem ganske kjapt med at feminisme stort sett er noe føleri uten substans. Det er tross alt kun alle muslimske kvinner som undertrykkes. Hadde norske kvinner kledd på seg litt mer så hadde ikke #metoo eksistert.

Jeg vet hvordan det er å være mørkhudet. Det må da gå an å kalle folk for ne... likevel, uten tre prikker, jeg har aldri følt meg diskriminert på grunn av hudfarge.

Orakelvirksomheten min vil framover bli tilbudt i kommentarfelt. Jeg skriver mye. Et orakel vet at ryggmargsrefleksen er viktig, det vi også kaller teft, når det gjelder viktige saker - og riktig mening. Det er mye venstrevridd kommunistsosialisme ute og går. Det vil si alle som står bak meg når jeg står inni kosehjørnet mitt og glaner i veggen for å få inspirasjon.

Før i tida var det bare oss. Nå truer globalismen fra alle kanter. Det er ikke bare chemtrails som gjør meg sliten, det er enda tøffere å måtte hanskes med alle idiotkverulanter der ute. Men jeg skal ikke skjære alle under kammen. Jeg er iallfall her.

Alltid oppdatert!

Få varsler om siste nytt – direkte på mobilen! Last ned appen hadeland.no!

App for Android finner du her.

App for iPhone/Apple finner du her.

Gi tillatelse til at appen sender deg varslinger. Da får du de viktigste nyhetene så fort de er klare!

 

Kommentarer til denne saken