Gå til sidens hovedinnhold

Skal vi være venner?

Artikkelen er over 3 år gammel

HEI! Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den siste tida har jeg fått ganske mange hyggelige forespørsler om vennskap på Facebook. Fra damer. Ukjente damer. Delvis ganske lettkledde, må jeg innrømme.

Først var det Alice Soutter (beklager hvis du virkelig finnes, Alice), som til alt overmål nettopp hadde oppdatert profilbildet sitt. Mulig hun var fra Kløfta, for å si det sånn. Teksten over bildet lød som følger: «Jeg ønsker å møte nye og interessante mennesker, vi kan være venner eller elskere varme;)».

Treg som jeg er, rakk jeg aldri å akseptere forespørselen før den forsvant. Men det var ikke så farlig, for det tok ikke så lang tid før det kom en ny. Denne gangen var det Tatiana Spencer, som drakk øl i sola og lokket med nakenvideo. Jeg rakk ikke å se den heller.

Birgitte Martinsen virket å være av den svært direkte typen, ut fra tekst og bilde å dømme. Men hun slet en smule med rettskrivningen, og da er hun ikke helt min type.

Abigail Henschke var mye penere og hadde til og med en kledelig kjole på. Men selv ikke et slengkyss fristet meg nok til å akseptere forespørselen eller klikke på lenken.

Ingrid Hotvedt høres jo norsk ut, men i likhet med både Dorothy Spencer (med venninne) og Maya Alisa Riley virket hun mest interessert i å vise fram sin nye bikini. Eller det vil si; det var nok ikke først og fremst badetøyet frøken rett på sak Riley prøvde å få fram. Samme det, venner ble vi ikke. Men takk for tilbudet.

Kommentarer til denne saken