Takk og farvel

SLUTT: Atle Nielsen hadde sin siste arbeidsdag i og på Hadeland fredag.

SLUTT: Atle Nielsen hadde sin siste arbeidsdag i og på Hadeland fredag.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerSiste hverdag i forrige uke var for meg et nytt bevis på at livet er en skjør kreasjon hvor det i første rekke er tilfeldighetene som rår. Dette er det, og vil det fortsatt bli, skrevet mange bøker om. Jeg skal ikke dykke dypere inn i materien enn å slå fast at i en ideell verden hadde jeg i løpet av forrige uke kunnet sette av en halvtimes prat og håndtrykk til alle som har betydd noe for meg her på Hadeland de siste fem årene. Folk jeg beundrer, respekterer, er uenig med, føler omsorg for eller rett og slett synes er jøtt morsomme. Men verden er ikke ideell og heller ikke dette hadde egentlig vært nok. For når det er et endelig «farvel» som avslutter samtalen, er den aldri lang nok. Så derfor vil det være mange jeg ikke rakk å si skikkelig ha det til når ferden om kun få dager går milevis nordover.

Slik er det alltid når noen faller fra, flytter fra eller blir flyttet fra.

Jeg vet også at jeg egentlig ikke ville likt det opplegget fra den ideelle verden. For jeg er ganske dårlig på avskjeder. Jeg hadde bedt sjefen i avisen om å la min siste dag på jobben passere ganske seremonifri og i ale fall uten taler. Jeg visste jo at det var et fånyttes forsøk, men jeg visste også at jeg kom til å sette pris på en slik oppsummering av mitt opphold i denne avisen.

Da gjenstår det bare å skrive mitt siste ord i denne avisen. Takk.

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Artikkeltags