Det er mye mer enn vi aner

Hei Jørn

Hei Jørn

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Hei! Det er en av disse dagene igjen. Chemtrails allerede på veg til postkassa. Stripene over himmelen varsler at Illuminati, CIA, Det internasjonale bankvesen, jødene og 4H igjen prøver å bedøve min bevissthet.

I buskene knaker det av barnevernsansatte, utsendinger fra kemneren, PST, jødene og 4H, som tror de klarer å snike seg ubemerket innpå meg.

Som om jeg ikke merker nålestikket fra det de tror jeg tror er en mygg. De har prøvd å «bugge» meg tidligere også. Derfor har jeg bygd et avbuggingsrom, som forvrenger infoen jeg utkrystalliserer gjennom hjernevibrasjon i høyfrekvens. Dermed er tankesignalene de avspiller fra meg det motsatte av det de tror er mine tanker.

I går var jeg på UFO-telling og oppdaget 14 objekter. Nå fungerte ikke kameraet mitt akkurat da, som vi vet så har kameraprodusentene satt inn et usynlig filter som gjør at ting forvrenger seg.

I kveld skal jeg på møte i Flat Earth Society. Jeg lager nå en artikkel til hjemmesida vår der jeg legger fram bevis på at Illuminati, PST, CIA, NRK, jødene, det internasjonale bankvesen, 4H og Norges Bondelag utøver hersketeknikk og tanketerror når de hevder at jorda er rund.

Det er jo utenfor enhver forstand å hevde noe så forvrengt. Jorda er rund? Da spør jeg: hvordan kan UFO-er lande her da?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken