«Stjernekamp» begeistrer

Jørn Haakenstad

Jørn Haakenstad

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Hei! «Stjernekamp» er et tv-konsept som begeistrer mange. I fjor vant Knut Anders Sørum konkurransen. I år er vi ekstra begeistret på Hadeland, og landet rundt ellers, over Adam Douglas.

I fortsettelsen skal jeg ikke forsøke å dempe begeistring, og iallfall ikke «disse» Adam Douglas. Tvert imot, jeg har veldig sansen for musikken til Adam, både som soloartist og i band som High Red.

Hvor mange har forresten vært på konsert med Douglas eller kjøpt musikk av artisten og band – i forhold til antallet tv-seere?

Knut Anders Sørum innrømmet at nettopp eksponeringen var viktigst da han takket ja til å delta i «Stjernekamp». På konsertturneen ble «Nessun Dorma» og Coldplays sviskepudding «Fix you» en del av repertoaret. Samtidig kunne publikum bli mer kjent med Sørums egne låter – det er jo fint for artisten. Dessuten kan en slik turné være inntektsbringende. I 2017 velger uansett de færreste karriere i musikk for å bli rike. Uhyre få tjener penger på musikksalg.

Personlig håper jeg Adam dermed blir eksponert som artisten han er, også det han og medarbeidere lager av musikk ellers. Det er det som er Adams styrke, grunnlag og bakgrunn når han nå er i tv-ruta med suksess.

Så kom deg ut av stolen og dra på konsert når Adam og medmusikere spiller «live» neste gang. Det er minst like bra som på tv.

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken