Etter nå over 3000 øvelseskjørte kilometer begynner jeg å føle meg relativt klar for oppkjøring. Det har vært to år fylt med bomgiringer, kenguruhopp, kvelninger i kryss, uventa stopp i motbakker og en god del stressende situasjoner. Men det har også vært en mulighet til å lære mer om meg selv, og om hvordan jeg takler slike situasjoner.

Jeg har også funnet ut hvor gøy det er å kjøre, og jeg kjenner jeg gleder meg til den friheten man får av å ha lappen. Jeg bor et godt stykke unna både sentrum og der de fleste vennene mine bor, så det å kunne kjøre selv vil bli gull verdt for meg.

Jeg tror også folk rundt meg også gleder seg en del til jeg får lappen slik at de slipper å kjøre meg rundt på Hadeland. Det har nok blitt en god det turer til alle døgnets tider som de nå gleder seg til å være foruten.

Det er fortsatt en god stund til dagen kommer, men det nærmer seg med stormskritt. Jeg begynner så klart å litt på nervene og spenningen for det. Jeg vet at det bare er å senke skuldrene og prøve å slappe av, men jeg vet at det nok kommer til å være en del sommerfugler i magen den dagen.