Gå til sidens hovedinnhold

– Når kommer egentlig regnet?

Artikkelen er over 2 år gammel
Hei!

«Skal jeg være helt ærlig, så er det snart nok med denne varmen. Men det er for gæli at vi skal klage på finværet!» er et utsagn jeg har hørt en del ganger i løpet av de siste ukene med sol, sol og atter sol.

Da jeg i helga så at det var spådd nedbør på onsdag, ble jeg fra meg av lykke. Endelig skal jeg få norsk sommer slik jeg er vant til.

For det har ikke vært en slik sommer siden 1947, og det er jo til og med før mamma og pappa i det hele tatt var påtenkt.

Misforstå meg rett, jeg er egentlig veldig glad i sol og fint sommervær. Men når fetteren min, som heller vil ha maks 20 grader og overskyet, er glad for å dra til Mallorca fordi "det er jo kaldere der, enn i Norge", er det på tide med et værskifte.

Jeg vil kunne se alle episodene av seriene jeg ikke har rukket med god samvittighet. Jeg vil slippe verdens merkeligste debatt om man skal kunne ha shorts på jobb eller ikke. Og jeg vil drømme meg bort i reiseselskapenes bildeserier av asurblått hav, hvite strender og all inclusive-pakkereiser, mens det trommer i jevne slag på taket.

Nei, det skal bli godt med litt regn igjen, så jeg kan få klaget litt på det norske sommerværet i år også. Hvis værmeldingene faktisk slår til, da.

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Kommentarer til denne saken