Gå til sidens hovedinnhold

Etter en heller slapp og inaktiv sommer så satser jeg nå på en aktiv høst

Artikkelen er over 2 år gammel

Hei! Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Etter en slapp vinter og vår satset jeg på aktiv sommer 2018 med masse friluftsliv og trim.

Planen begynte å skjære seg allerede i midten av juni da fotball-VM startet.

Fire uker og 76 kamper med det ypperste fotballen har å by på. Selv om jeg ikke så alt, så ble det en del timer i sofaen. Særlig da sluttspillet var i gang.

Da VM endelig var ferdig så begynte Tour de France.

Da gikk det tre uker til. Ikke noe er så behagelig som å ligge halvt i koma å høre Kaggestad og Paasche veilede seerne gjennom det franske kulturlandskap. Jeg prøvde å våkne sånn noenlunde slik at jeg fikk med meg at Kristoff og Boasson Hagen heller ikke denne gangen nådde helt fram. Først på siste etappen på Champ-Elysees kunne Kristoff endelig juble.

Da TDF var ferdig i slutten av juli, så var jaggu meg Monsen – minutt for minutt godt i gang på NRK. Så da ble jeg sittende og se på det også. Men da følte jeg i alle fall at jeg var med på tur.

Ble faktisk litt svett på turen i Vesterålen, men det skyldtes nok sommervarmen som bidro til en innetemperatur på nærmere 30 grader.

Så etter en heller slapp og inaktiv sommer så satser jeg heller på en aktiv høst nå som ferien er slutt, og hverdagen begynner. I alle fall fram til Farmen og 71 grader nord starter opp igjen!

LES OGSÅ: – Jeg tar kallenavn som «Judas» og «sviker» som et kompliment

Kommentarer til denne saken