Jeg startet Stjernekamp-sesongen litt lunken, og prioriterte andre gjøremål på lørdagskveldene. Men etter hvert blir en bitt av basillen om en vil eller ikke. Selvsagt mye takket være Hadelands egen stjerne Adam Douglas.

Etter noen programmer har jeg også blitt såpass engasjert at jeg har tatt fram mobilen og avgitt stemme. Med unntak av operaen der Didrik var den soleklare stjerna, har det hele tiden stått mellom to store artister for meg: Adam og Ida Maria. Flere ganger har Ida Maria fått min stemme alene. Hun er den av deltakerne som virkelig har vært stjerne på de store rockescener ute i verden, før hun måtte ta en timeout. I Stjernekamp har hun hatt noen magiske øyeblikk som har gjort at en eventuell lokalpatriotisme har måttet vike. Som forrige lørdag med Mari Boines «Gula Gula». Jeg er enig med Adam. Hun var den klare vinner den kvelden, og det er trist at hun ble stemt ut.

 

Magiske øyeblikk har også vår stjerne gitt tv-seerne, som hans fantastiske tolkning av Bob Marleys «Could you be loved». For meg det absolutte høydepunktet i hele Stjernekamp-sesongen.

Dette mente kritikerne om Adam 

Til lørdag tror jeg valget blir enkelt. Adam Douglas er en stor artist med en utrolig og sjelfull stemme. Da får han også vist eget materiale, og med det slått fast for hele Norge hva han virkelig er god for. Det tror jeg holder til seier. Og i hvert fall til min stemme.

Danset seg til finaleplass