Gå til sidens hovedinnhold

Hennessey Blues Band gjester Musikk-kjeller'n

Ditt Hadeland

Lyst til å være sosial med venner og svinge deg til veldig bra musikk? Da er Musikk-Kjeller'n stedet på lørdag. Vi lover en hyggelig kveld med god musikk, godt drikke og muligheter for å danse.

Hennesey Blues Band (HBB) gjester Kjeller'n og lover West coast jump swing blues.

Det sies at Hennessy konjakk modner og bare blir bedre og bedre med årene. Dette kan man også si om Hennessy Blues Band. Bandet som nå har eksistert i 16 år, består kan man si av godt modne menn. HBB som før var kjent for sin Texas blues og rock, n roll, har derfor beveget seg inn i et nytt landskap.

Nemlig West Coast blues, jump og swing som oppsto i California på 40–50 tallet. Dypt inspirert av navn som T-Bone Walker, BB King, Louis Jordan, Pee Wee Crayton, Johnny Guitar Watson, Cecil Gant, Peppermint Harris, Little Willie Littlefield etc. etc.

HBB setter sin ære i å gjøre låtene til disse gamle mestere så autentiske så mulig. Samtidig som at man også får litt HBB signatur på dem.

Hennessy Blues Band består av Paul Hennessy på gitar, Kurt Roaldsøy er vokalist. Videre har de Kai Evenstuen bak trommene, Roar Wagenius på bass/ kontrabass og Kjetil Høilund trakterer pianoet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.