Gå til sidens hovedinnhold

Hjertevarm og personlig Tatervisekonsert

Det ble et intimt og personlig møte med Lasse Johansen og hans orkester da de gjestet Marienlyst med sin «Tatervisekonsert» lørdag.

Ditt Hadeland

Med egenprodusert materiale, ispedd gamle skillingsviser og episoder fra oppveksten trollbandt Lasse Johansen sitt publikum lørdag kveld. Det var en tidvis rørt og hjertevarm Johansen som tok oss gjennom taterlivet i oppveksten. Det er ingen tvil om at hans budskap i ord og toner både rørte og berørte alle i salen. Hele følelsesregisteret ble berørt, latterkulene avløste klumpen i halsen.

Johansen er en de få gjenlevende i Norge som snakker romanispråket flytende, og framførte egenproduserte låter på romani.

Lasse Johansen har stått på scenen i hele sitt liv, både som trubadur, sanggrupper, med eget orkester men ikke minst som vokalist i Ole Ivars. Han tok oss med tilbake til den spede begynnelsen som artist i sju-åtteårs alderen, med sang som betaling for et spann med melk på en gård i grensetraktene.

Frem til i dag, når han nå turnerer rundt i Norge som stolt tater med sin konsert sammen med sitt eminente orkester. For orkesteret må også trekkes fram. Fremragende musikere på alle instrumenter i bandet forsterket opplevelsen for de 60-talls frammøtte.

Les også

Varsler prissjokk på godteri og potetgull: – Aldri sett dette før

Les også

Fra mandag blir disse stående alene i apotekhyllene

Les også

Politiet advarer mot Olga-svindel: –⁠ Det er viktig å være på vakt

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.