Ordføreren åpner Høy på landet

T-SKJORTE: Ordfører Lars Magnussen med ny t-skjorte. Han åpner Høy på landet, etter forespørsel fra Liza Franke og Lennert Hug.

T-SKJORTE: Ordfører Lars Magnussen med ny t-skjorte. Han åpner Høy på landet, etter forespørsel fra Liza Franke og Lennert Hug. Foto:

Ordfører Lars Magnussen vil stå for den offisielle åpningen av den aller første Mat- og gårdsfestivalen i Jevnaker, «Høy på landet». Han ble svært glad for å bli bedt om å åpne festivalen.

DEL

– Det er helt fantastisk at vi får en slik festival i Jevnaker. Det passer helt perfekt inn i den utviklingen vi ønsker oss for Fjordlandsbyen Jevnaker, sier han i en pressemelding.

Ordfører Lars Magnussen torsdag overrasket på kontoret i samfunnshuset av festivalgeneralene i «Høy på landet». Lisa Franke og Lennert Hug hadde med seg en helt «fersk» og nystrøken festival-T-skjorte og spurte ordføreren om han ville stå for den offisielle åpningen på lørdag den 22. juni.

– Lett å si ja

– Den forespørselen er det lett å svare umiddelbart ja til. Det er så flott at vi får en lokal matfestival her i kommunen. Her blir det fokus på mat og alle de flotte og gode produktene som lages i distriktet vårt. Det vil bli sunn og god mat å få kjøpt, i tillegg er denne festivalen viktig for Jevnaker som reiselivsdestinasjon. Vi tror dette vil bety mye for reiselivet og tiltrekke seg både tilreisende, matinteresserte og våre innbyggere, sier ordføreren.

Lennert Hug sier det er viktig å få med ordføreren fordi han har vært en fantastisk bidragsyter siden første gang de lanserte ideen i fjor høst.

Takker for støtte

– Det er utrolig fint å hyggelig at han sa ja til å stå for den offisielle åpningen. Han og kommunen har støttet oss hele veien. Det har betydd mye for oss. Derfor er vi veldig glade for at han nå sa ja til å åpne historiens første «Høy på landet». Dette setter et ekstra kvalitetsstempel på festivalen. Vi tror det betyr mye for hele engasjementet i lokalsamfunnet rundt festivalen vår at Lars er med, sier Hug.

Mat- og gårdsfestivalen «Høy på landet» arrangeres på Thorbjørnrud hotell St.hans-helgen. Det blir leker og aktiviteter, konserter, lokalmat-produsenter, god mat og god stemning. Festivalen er et samarbeid mellom initiativtakerne fra Lizas småbruk, Thorbjørnrud hotell, Ask gård og Med blanke ark.

Artikkeltags