Natalie Grøndahl Tangen og Ingrid Brenli lover både disco-feber og rockeshow i Hadeland kultursal siste helg i oktober. Da står fire lokale musikalartister, 10 dansere fra GoodVibe Dansestudio og et firemanns band på scenen for å gi publikum en spektakulær konsert.

I helgen var musikalartister og dansere samlet på GoodVibe Dansestudio for å øve inn de siste dansetrinnene til konserten «Thriller Night».

– Vi er svært glade for å kunne samarbeide med GoodVibe, sier Natalie.

Danserne i Showteamet er fra 14 til 22 år, og høster mange lovord fra de fire musikalartistene.

– Noe av intensjonen med foreningen Come Alive er å bidra til kompetanse og nettverksbygging mellom scenekunstnere på Hadeland – både for amatører og profesjonelle, forteller Ingrid. Vi har hatt flere danse-workshops der Natalie og jeg har bidratt med vår kompetanse.

Begge jentene er utdannet musikalartister.

Mange dyktige folk på og bak scenen

– I tillegg har vi trukket inn en profesjonell danser til helgens danseworkshop, fortsetter Ingrid. Det er Alexander Aarø, som også spiller keys i bandet vårt.

De øvrige musikerne i bandet er alle lokale talenter; Kristian Egge (bass), Jon Peder Prestkvern (trommer) og Lars Ramberg (gitar). Sistnevnte er i tillegg musikalsk leder. Natalie Grøndahl Tangen har hovedansvar for koreografi og regi på konserten. Come Alive har også i år invitert med seg de dyktige musikalartistene Lars Helge Throndsen og Kasper Nilsson.

– Under «En Musikalkonsert» i fjor utviklet vi fire et nært og godt samarbeid, og vi tror publikum vil merke at vi har det gøy sammen på scena, forteller Natalie.

Hitparade for hele familien

Michael Jacksons legendariske hits har gledet flere generasjoner. Derfor legger Come Alive opp til to ettermiddagskonserter som passer for hele familien – fra skolebarn og opp til besteforeldregenerasjonen.

Med flotte kostymer og profesjonell lyd og lys blir dette en showkonsert publikum kan glede seg til!