Agility på Brandbu stadion denne helgen

Artikkelen er over 2 år gammel

De beste i landet innen agility er til stede når Hadeland hundeklubb arrangerer stevne på Brandbu stadion denne helgen.

DEL

Hadeland hundeklubb arrangerer agilitystevne på Brandbu stadion 25. og 26. august. Dit kommer det deltakere fra hele landet, fra de ferskeste til de aller beste i Norge. I tillegg er et mindre antall svenske deltakere påmeldt.

– I år kommer det flere medaljevinnere fra Nordisk mesterskap som ble avhold i Finland 10. -12. august, blant annet Hadeland Hundeklubbs egen utøver Katrine Rørvik. Hun ble nummer tre i den individuelle hoppkonkurransen, og nummer sju sammenlagt, forteller leder Tonje Godli i Hadeland hundeklubb.

Stevnet arrangeres på naturgresset på Brandbu stadion. Arrangøren vil på forhånd takke Gran kommune og Brandbu idrettsforening for at de får lov å benytte de flotte fasilitetene som finnes i området.

– Det vil være over 1100 starter, og cirka 230 deltakere og funksjonærer på stadion denne helgen. I tillegg håper vi at det blir god publikumsoppslutning, sier Godli.

I forbindelse med stevnet vil det være om lag 50 campingvogner og bobiler på Rosendalsbanen hele helgen. Arrangørene regner også med mange tilreisende på dagsturer som vil parkere i området Storlinna-Rosendalsbanen.

– Vi håper jo at det store antall besøkende også skal bli en positiv bidragsyter for handelsstanden i Brandbu, sier Godli.

Brandbu idrettsforening vil betjene kiosken under stevnet, hvor det vil være salg av tradisjonelle kioskvarer samt hamburgere og baguetter.

– Vi oppfordrer alle hadelendinger til å møte opp og se på alt det spennende som vil foregå, oppfordrer til slutt Godli.

Artikkeltags