Gå til sidens hovedinnhold

Hurra for de røde som styrer Oslo

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå skal vi snart avgi stemmer på de som skal styre Norge de neste årene. Jonas G. Støre har så veldig lyst på jobben som statsminister, men gruer seg sannsynligvis som en hund til å ta den. Ulvene i SV, Rødt og MDG kommer til å rive stakkaren i filler.

Disse røde snakker så utrolig mye om denne fattigdommen som er blitt så mye større under Erna. Vi må vite at det ikke er etniske nordmenn som utgjør denne økningen, men innvandrere som ofte ikke kan norsk, heller ikke kan et fag for å få arbeid. De får trygd selvfølgelig. Kan de røde fortelle hvor mye mer i trygd de skal få for å komme seg ut av denne fattigdommen?

Hvem skal betale for en stor økning i trygden? Høy trygd hindrer folk i å komme ut av trygdesystemet fordi det er så komfortabelt å være der. Det utrolige og forunderlige er at AP, SV, og MDG har både ordfører og styre i Oslo der de fleste såkalte fattige bor. Hvorfor i alle dager setter de ikke opp sosialstøtta og bostøtta opp så de fattige får mer? Nei, de røde bløffer også her, les nøye nå, vi har ikke penger til å øse ut mer til sosiale formål. Bortsett fra oljefondet, som er pensjonspengene våre, er det ikke mer penger.

Tror noen virkelig at kommunene må skjære ned fordi politikerne er jævlige og vil at de gamle og trengende skal tåle nedskjæringer? Nei da, alle politikere er for feige til å fortelle at det ikke er penger til dette. Men, for å vinne valg må man bare love gull å grønne skoger selv om man vet at dette ikke er mulig. Vi trenger tøffere politikere som forteller sannheten om at vi ikke har penger til alle formål. De røde kommer til å sørge for prisstigning, avgiftsøkning og avvikling av private helseforetak så vi får gleden av å stå i uendelige helsekøer som vi burde huske at vi gjorde før.

Husk dette, ikke glem hvordan det var når AP og SV styrte. Erna har gjort en kjempejobb, nå synes jeg folk er uforskammet utakknemlig til hennes arbeid. Hun fortjener en stor takk, og hun fortjener fire nye år. Tenk også over at vi er totalt avhengig av oljeinntektene for å opprettholde velferdsordningene våre. Bruk fornuften når du stemmer, godt valg.

Kommentarer til denne saken