Høyre skal i gang med å utarbeide et nytt program, og vi har ambisjoner om at det kan bli Grans mest gjennomtenkte. Det vil det kun bli hvis vi tar utgangspunkt i granasokningers, foreningers og næringslivs synspunkter på hva som skal til for å forbedre bo- og leveforhold i kommunen vår.

Dette får vi til ved samarbeid om hva som skal til og at vi «snakker» sammen om det. Vi er på søken etter hvordan du ønsker det tilrettelagt for deg og dine, ikke ved å lage en politikk vi tror passer. Høyre ønsker et samfunn med muligheter for alle. Neste år er det lokalvalg, og vi ønsker innspill fra akkurat deg! V tror at du selv vet hva som passer for deg og dine og hva som bør bedres i lokalsamfunnet. Derfor vil vi bruke spesielt april måned og litt utover våren til prosjektet «Hva er viktig for deg?»

Noen får materiell i postkassa, andre vil finne oss på sosiale medier. Først og fremst er vi opptatt av å snakke med folk, -på trammen, i gata, på tur eller ved en prat i din forening eller bedrift. Høyre har utarbeidet et kort med en enkel oppskrift på hvordan du kan formidle dine ønsker om tiltak til forbedringer. Ved å benytte en QR-kode kan du på en enkel måte melde inn dine ønsker. Anonymt, selvfølgelig. Vi vet at ikke alle er komfortable med mobiltelefonen, de får selvsagt hjelp til å melde sine forslag. Og som du forstår, vil vi ta med innspillene i vårt arbeid med å sette sammen et politisk program for fireårsperioden bygd på valget i 2023.

Vi tror på Gran fordi vi tror på alle som bor her, enkeltmennesker, familier, bygdestrøk og på den enkeltes initiativ i skole, næringsliv og i frivillige organisasjoner. Vi oppfordrer deg til å benytte sjansen til å legge inn dine ønsker og mål for kommunen til det beste for bygdas befolkning.

På forhånd takk for at du tar imot oss og benytter et par minutter til det beste for Gran.